WIL JE UNIEKE EN PRACHTIGE BEELDEN VAN JE ZWANGERSCHAP?

Deze onvergetelijke tijd op een bijzondere manier voor altijd laten vastleggen door Proshoot and more. Puur en zoals jij het wil! Hou je van een romantische fotosetting? Of wil je liever een klassieke fotostijl? Het kan ook een mysterieuse foto worden of juist een grappige foto. Bij fotostudio Proshoot and more maakt het niet uit of je alleen, met je partner of misschien wel als een compleet gezin gefotografeerd wil worden. Het kan ook een combinatie hiervan zijn. Denk erover na en neem gerust contact op bij vragen of ideeën. 

Een leuk idee is om subtiel iets toe te voegen waaraan je kan zien wat het geslacht van de baby gaat worden. Dit kan uiteraard ook de kleur roze of blauw als achtergrond zijn. 
In de periode dat de buik groeit ben je het meest vrouwelijk wat je zeker mag laten zien. Van bedekte buik tot elegante lingerie met blote buik. Al je wensen worden altijd van te voren met fotografe Angélique Ballhaus besproken. Alles is mogelijk! Welke stijl en waar jij je het prettigst bij voelt voor het beste resultaat. Het voordeel van een fotostudio is dat het heel persoonlijk is, je wordt op je gemak gesteld en de tijd ervoor genomen. 
Leg deze mooie periode met professionele foto’s vast zodat je later nooit spijt kan krijgen. 

Wanneer is je buik op zijn mooist?

De timing om je buik op z’n mooist te fotograferen is belangrijk.
Het verschilt per vrouw, maar theoretisch gezien zijn de beste weken om een zwangerschaps fotoshoot te doen tussen de 32 en 38 weken. Bij het boeken van zwangerschap fotografie overleggen we wat voor jou de beste periode is.

Ben je pas net zwanger? En kan je niet zolang wachten! Dan is een professionele 9 maanden fotoshoot erg waardevol. Bij een 9 maanden fotoshoot wordt de complete groei van je buik vastgelegd. Dit houd in iedere maand rond dezelfde periode laat je 1 unieke foto van je buik maken. Je kan kiezen van alleen je buik, half totaal dus tot en met je buik of dat je er helemaal op staat. Dit kan ook met persoonlijke dingen en of accessoires erbij zijn. 
De specifieke weken benadrukken is ook erg leuk denk hierbij bijvoorbeeld aan: je zwangerschapstest op de aller 1e foto met je platte buik. En wanneer je een echo laat maken met de echofoto erbij, en als je weet wat het geslacht wordt iets waaraan je kan zien dat het een jongetje of meisje gaat worden. enz.. en de allerlaatste foto als de baby net geboren is je buik met de baby erbij. Voor het mooiste resultaat gebruik je steeds dezelfde neutrale kleding dat de buik een aandachttrekker blijft! 
Dit is echt een bijzondere herinnering van de tijd die toch al zo snel gaat.

Vind je de keuze van stijl, kleding of kleur moeilijk? Geen zorgen, neem gerust vrijblijvend contact op.  

STUDIO FOTOGRAFIE

Basis fotoshoot

30 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 4 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 60,00*

Standaard fotoshoot

60 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 8 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 110,00*

Uitgebreide fotoshoot

90 minuten fotografie

1 t/m 5 personen

Incl. 12 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 160,00*

* I.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen.