BN’ers staan regelmatig voor de lens van Proshoot and more!
Angélique Ballhaus is o.a. vaste freelance fotograaf van de Botlek krant.


Als professioneel fotograaf in Hoogvliet werkt Proshoot and more veel in haar eigen regio en rondom Rotterdam Rijnmond. Steeds meer krijgt fotograaf Angélique de vraag om persfoto’s te leveren voor de Westlandse kranten en media. Er zijn met haar foto’s al 4 verhalenbundels uitgegeven in het Westland met bijbehorende foto’s van het Westland en de mooie natuur.
Angélique Ballhaus is vaste freelance persfotograaf voor de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard. Voornamelijk fotografeert zij de voorpagina van deze gedrukte krant die huis aan huis wordt verspreid. Ook is de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard digitaal online te lezen en zelfs via Facebook brengt de Botlek krant al het nieuws uit de regio Rijnmond. Hiernaast levert Proshoot and more nieuwsitems voor landelijke kranten en fotografeert zij ook BN’ers. Op zowel de rode loper en bij events of een perspresentatie. Proshoot and more heeft al haar ervaring opgebouwd door dagelijks te werken voor een landelijk persbureau. Helaas was dit niet meer te combineren en is dit gestopt door de vele eigen opdrachten en richt zij zich meer op evenementen fotografie en fotomarketing. Hierbij worden de foto’s direct geprint tijdens events. In de foto’s kan er ook een slogon of bedrijfslogo geplaatst worden.

Proshoot and more levert op aanvraag nog persfoto’s aan regionale en landelijke kranten en de grote bekende bladen en magazine zoals: Telegraaf, AD, Weekblad Party, Weekblad Privé ect..