PERSFOTOGRAFIE

BN’ers staan regelmatig voor de lens van Proshoot and more.

Angélique Ballhaus is o.a. vaste freelance fotograaf van de Botlek krant te Hoogvliet -Albrandswaard.

Als professioneel fotograaf in Hoogvliet werkt Proshoot and more veel in haar eigen regio Rijnmond, Albrandswaard, Spijkenisse en rondom Rotterdam.
Angélique Ballhaus is vaste freelance persfotograaf voor de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard. Voornamelijk fotografeert zij de voorpagina van deze gedrukte krant die huis aan huis wordt verspreid. Ook is de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard digitaal online te lezen en zelfs via Facebook brengt de Botlek krant al het nieuws uit de regio Rijnmond.

Hiernaast levert Proshoot and more nieuwsitems aan landelijke kranten zoals: Telegraaf en AD en de grote bekende bladen en magazine: Weekblad Privé, Weekblad Party ect.. en fotografeert zij ook BN’ers.
Op zowel de rode loper en bij events of een perspresentatie. Proshoot and more heeft al haar ervaring opgebouwd door dagelijks te werken voor een landelijk persbureau. Helaas was dit niet meer te combineren en is dit gestopt door de vele eigen opdrachten en richt zij zich meer op evenementenfotografie en fotomarketing. Ook kan je hiervoor een fotobooth huren!