Hier vind je het laatste nieuws

02-03 SUPER TROTS! Vandaag staat mijn nieuwe promo filmpje van evenementen fotografie online. Zet je merk of bedrijf in de picture! Met directprint fotografie wordt de beste foto direct professioneel geprint en krijgen je klanten of in dit geval de bezoekers van de winkel meteen de foto mee. De bezoekers van de winkel konden een gratis foto laten maken. Hier werd dan ook veel gebruik van gemaakt. Enthousiast gingen de bezoekers met hun foto naar huis waar het logo en slogan van de winkel in staat.
Alles is naar wens aan te passen en in dit geval ging het om dierenfotografie maar uiteraard kunnen het ook portretten van kinderen of volwassenen zijn. Het kan ook een product zijn waar mensen mee op de foto gaan. Of het fotograferen van een meet & greet van tv helden voor kinderen. Ook typisch Hollandse traditie’s of Sinterklaas blijft leuk voor jong en oud.
Op de foto met een bekende youtuber of vlogger is nu razend populair. Echt alles is mogelijk! Voor de beste kwaliteit en de mooiste foto’s heeft Proshoot and more een mobiele fotostudio die overal binnen is te plaatsen.
Directprint is een tastbaar en onwijs leuk blijvend visitekaartje van een bedrijf.
Ga nu naar EVENEMENTEN om het promo filmpje te bekijken. Veel kijk plezier!


Het promo filmpje is gemaakt door Zosh!Media.

30-09 Hoera vanaf vandaag is mijn vernieuwde website online!