Heb jij al een mooi portret van jezelf? 
Nog niet..? Wat wil je voor portret? Of beter gezegd wat wil je uitstralen? Waarvoor ga je de foto gebruiken? Is het een zakelijk portret of is het voor jezelf? Wat wil je voor achtergrond? Wil je een neutrale achtergrond dan kun je beter in mijn fotostudio Proshoot and more te Hoogvliet (regio Rotterdam) een mooie portret laten maken. Het voordeel van een fotostudio is dat we niet afhankelijk zijn van het weer maar wil je graag buiten bijvoorbeeld in het bos of op het strand dat kan natuurlijk ook. Er zijn heel veel mogelijkheden en vragen die belangrijk zijn om daarna te bepalen wat je leuk vind en het beste is. 
Voor een mooi en blijvend portret of fotoshoot op locatie geef ik graag advies.

Denk ook eens aan een COLOR SHOOT.
Geen photoshop maar een echte oranje color fotoshoot!

Wil je een spectaculaire en originele foto? Dan is een color shoot een leuk idee! 

Fel gekleurde oranje stofwolken op de achtergrond of over je heen geeft een gaaf effect. De basis van de gekleurde poeder is maiszetmeel. Dit is biologisch afbreekbaar en daardoor niet gevaarlijk of giftig. Het zijn dus eigenlijk geen stofwolken maar het is meelpoeder wat er stoffig uitziet. Tijdens de fotoshoot creerde dit voor het oog een stofwolk met zichtbare deeltjes die uit elkaar vallen en uiteindelijk helemaal verdwijnen. Wat de foto een extra dimensie geeft!

Zijn er kinderen die fotoshoots saai vinden? Dit is de oplossing! Kinderen kunnen zich creatief uitleven en mogen als ze willen zelf met het gekleurde poeder gooien, weet wel dat ze daarna helemaal oranje zijn van top tot teen. 
Het is ook mogelijk als achtergrond effect! Zoals op de foto blijven de kinderen schoon en worden ze niet raakt. Met verschillende poses en mijn creativiteit kunnen we zo ook te gekke foto’s maken. Sowieso zijn de kinderen een bijzondere ervaring rijker.
Deze fotoshoot kan niet binnen daar weet ik een mooie locatie voor in Hoogvliet. Het kan uiteraard ook op een andere buiten locatie naar keuze in overleg. Wel zijn we altijd afhankelijk van het weer bij regen kan het helaas niet doorgaan. 

Holi powder kleurpoeder is een begrip wereldwijd voor Color Run, Holi Festivals, Color festivals, goede doelen en kleuren sponsorloop.
Proshoot and more gebruikt officiëel Holi powder:
-gemaakt van maiszetmeel.
-100% brandvrij.
-voldoet aan alle richtlijnen RIVM.
-uitsluitend gekleurd met E-nummers die ook in uw eten zitten.

Aanbieding oranje Color Fotoshoot in Hoogvliet:
45 minuten fotografie.
1 t/m 4 personen. Meer personen in overleg.
Incl. oranje poeder.
Incl. 6 afdrukken 13×18 cm.
Vooraf bespreking van alle wensen.
Totaal: € 100,00*

*i.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen

Tips:
-Leuke kado tip voor moederdag en vaderdag. Of b.v. te doen met alle kleinkinderen.
-Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
-Bij meerdere personen stem de kleding op elkaar af.
-Het mooiste effect is bij witte kleding want dan springt het oranje
er extra uit.
-Doe geen splinternieuwe kleding aan een wit ’t-shirt is al goed. De poeder is uitwasbaar maar geen 100% garantie.Waar komt het Holi powder vandaan?
Het Holifeest vindt zijn oorsprong in India en is overkomen waaien naar Nederland. Holifeesten worden gevierd met dans, zang, versnaperingen, het strooien met gekleurd poeder, parfum en sprenkelen van gekleurd water. Het Holifeest of Holi-Phagwa is een hindoeïstisch feest dat jaarlijks rond de maand maart gevierd wordt en in feite een combinatie is van een lentefeest, een feest van de overwinning van het goede op het kwade en een Nieuwjaarsfeest.