DIERENFOTOGRAFIE

Op zoek naar dierenfotografie? Voor een dierenportret kan je uitstekend terecht in onze professionele fotostudio of op locatie. Fotostudio Proshoot and more is gevestigd in Hoogvliet dit is regio Rotterdam in Zuid-Holland. De fotostudio is ingericht met de beste en modernste fotoapparatuur. Of het nu gaat om een hond, kat, cavia, konijn, hamster, reptiel, vogel of bijzonder ander soort dier wij vereeuwigen ze voor je. Het maakt niet uit of het dier jong of oud is!

Fotograaf Angélique Ballhaus legt je huisdier ongedwongen en op speelse wijze vast. Fotograaf Angélique heeft veel ervaringen, geduld en neemt de tijd voor dieren. Dieren kunnen onvoorspelbaar zijn maar dit levert dan vaak verrassende foto’s op. Kom gerust met je dier naar de fotostudio om samen op de foto te gaan. Alleen het dier op z’n mooist vastleggen kan natuurlijk ook. Wij houden van een goede voorbereiding dus voor je komst moet je hiervoor wel een afspraak maken.

Je ontvangt de digitale fotobestanden per mail via wetransfer. Dit werkt snel en veilig. Met de digitale fotobestanden kun je onbeperkt fotoafdrukken laten maken. De fotobestanden zijn uiteraard zonder logo of watermerk en in hoge resolutie. De fotobestanden zijn groot genoeg om er zelf een mooie vergroting van te kunnen laten maken op b.v. canvas.
Voor het beste resultaat worden vooraf al je wensen besproken. Heb je vragen neem vrijblijvend contact op en dan geven we graag advies. 
Proshoot and more staat voor unieke en creatieve foto’s als blijvende herinnering voor nu en altijd!

Dieren Op locatie fotograferen behoort ook tot één van de mogelijkheden afhankelijk van het dier.

Bekijk hier het promo filmpje van: dierenfotografie.

STUDIO FOTOGRAFIE

Basis fotoshoot

30 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 4 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 60,00*

Standaard fotoshoot

60 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 8 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 110,00*

Uitgebreide fotoshoot

90 minuten fotografie

1 t/m 5 personen

Incl. 12 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 160,00*

* I.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen.