Direct de digitale foto meegeven via QR-code aan je bezoeker!

De nieuwste en snelste fototechniek voor winkelcentrum & events.

De oplossing om mobiel als fotograaf te bewegen door een winkelcentrum of tijdens een event om direct bezoekers te voorzien van een professionele foto met bedrijfslogo’s en of slogan, die de bezoeker meteen kan delen op social media.

Simpel en zeer effectief je event promoten.
Iedere foto die Fotograaf Angélique maakt genereert een unieke QR-code, deze code kan de bezoeker simpel met zijn smartphone scannen, waardoor men direct de digitale foto op zijn telefoon heeft om deze meteen en razendsnel te delen op de social media kanalen.


FOTO DIRECT DIGITAAL VIA QR-CODE VOOR SOCIAL MEDIA SHARING!

Heeft de bezoeker niet zijn telefoon bij de hand geen probleem, dan voert hij zijn 06 telefoonnummer in op de ipad en ontvangt de bezoeker deze foto op die smartphone als sms bericht. De foto’s worden automatisch voorzien van jullie eigen eventlogo met eventuele tekst en of datum. Het ontwerp van de foto wordt ruim voor aanvang van het event gemaakt naar de klant zijn eigen idee, huisstijl en wensen. Zo geef je makkelijk en snel jouw event extra aandacht!

Vaak investeren winkelcentra en bedrijven veel geld en tijd om hun event zo goed mogelijk te presenteren. Social media sharing is in deze tijd mega belangrijk! Je professioneel laten zien en gezien worden. Voorkom dan ook lelijke eigen gemaakte selfies en laat dit moment professioneel vastleggen. Neem dit probleem van de bezoekers uit handen! Zo vergeten ze je event ook niet op social media te plaatsen.

Bij kids events in winkelcentra wordt er ook regelmatig gekozen voor één opvallende en vaste speciale fotoplek!


Voor dit vaste fotomoment kan ik professionele flitslampen meenemen. De fotoapparatuur moet wel overdekt en droog staan. Is er stroom aanwezig dan kan DIRECT FOTO PRINT ook. De kids krijgen een echte foto van 10×15 cm en de ouders ook het digitale fotobestand voor social media sharing.

Foto’s digitaal laten delen naar smartphone of e-mail met jouw branding.

Mijn ervaring is nu al dat dit zeer gewaardeerd wordt en essentieel is voor meer exposure op de social media kanalen. Hiermee gebruik je gratis het netwerk van de bezoekers en zo boost je extra het evenement!

Ben je opzoek naar entertainment door heel het winkelcentrum? Denk eens aan themafoto’s bijvoorbeeld d.m.v. overlay in foto (zie hieronder themafoto pasen) zijn zeer geschikt. Dit kan uiteraard in ieder thema en ik denk graag met je mee!

Ideeën om je evenement te promoten:

Meet & Greet
Carnaval
Beurs
Sponsorfoto
Dance Festival
Sport Events
Netwerk Borrel
Thema Foto
Open dag
Filmposter
Mobiele event fotograaf laat direct foto’s digitaal delen naar mobiel of e-mail!

Inbegrepen:

  • Prof. en ervaren eventfotograaf Angélique
  • 4 aaneengesloten uren (bijboeken van uren mogelijk)
  • Onbeperkt foto maken en delen
  • Ontwerp van foto naar de wens van de klant (incl. eigen logo, slogan, datum en/ of overlay)
  • Eventuele fotoprops in thema
  • Alle digitale fotobestanden achteraf per e-mail


Benodigheden:

  • Goede WIFI verbinding (liefst met wachtwoord)
    Is dit niet aanwezig even melden, zodat ik vooraf zelf materiaal mee neem om een goede verbinding te maken.