EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

SCOOR MET FOTOMARKETING OP EVENTS.

Direct foto’s printen voor je bezoekers op evenementen als “give-away” is dé MARKETINGTOOL!

TOP KWALITEIT FOTO’S voor jouw event.

DIRECT FOTO PRINT op je event is een populaire en een effectieve vorm van reclame. Hiermee zet je jouw merk en bedrijf letterlijk in de “PICTURE”. Heb jij wel eens gedacht aan fotomarketing voor je bedrijf? Een echte persoonlijke en tastbare foto is populairder dan ooit. Foto’s van je bezoekers of klanten direct ter plaatsen professioneel geprint en gratis als cadeau mee naar huis geven. Voorzien van jouw bedrijfsnaam of logo zal dit leiden tot meer brand awareness. Uiteraard kan in de foto ook een sponsor, slogan of boodschap vermeld worden. Een thema dat past bij uw merk of bedrijf kan het visueel versterken. We kunnen alles hierop aanpassen. Denk hierbij aan de sfeer, kleuren en de fotosetting. Om op de foto te gaan kan er ook van attributen gebruik gemaakt worden. De beste marketing is een GRATIS FOTO met jouw merk erin meegeprint.

Een foto is ideaal als promotiemateriaal voor:

Evenementen, festival, beurs, open dag, jubileum, product presentatie, winkelcentra, openingen, vereniging, reünie, congressen, gala en award uitreiking, klantenwerving, productlancering, drive thru, bedrijfsuitje en personeelsfeest.


UITLEG DIRECT FOTO PRINT!

Bekijk hier de video:


Evenementen fotograaf Angélique Ballhaus levert kwaliteitsfoto’s! Waarom?

Veel ondernemers staan er niet bij stil, maar kwaliteit foto’s zijn heel erg belangrijk! Waarom..? Het is jouw visitekaartje! Deze foto wordt maatwerk en gepersonaliseerd naar jouw wensen, waarbij we ons speciaal richten op jouw doelgroep.
Met evenementen fotografie trek je meer bezoekers, krijg je meer aandacht, meer naamsbekendheid, meer zichtbaarheid, veel meer en vaker foto’s gedeeld worden door eventbezoekers dus meer impact op social media en ze krijgen een blijvende tastbare herinnering!

Wat is het voordeel van fotomarketing?

Je geeft niet alleen een beleving, maar ook een leuke blijvende herinnering van jouw event. Fotomarketing is een manier om het moment vast te leggen waarbij het de herinnering kan versterken. Je versterkt de relatie met je klanten en het verbetert jouw reputatie in de markt. Waarom direct een foto meegeven van je evenement? Iedereen maakt altijd en overal foto’s met zijn mobiel maar niemand print ze uit. Daarom is een echte foto van 10×15 cm erg gewild. Wie is er nou niet blij met een gratis foto als cadeau? Daarom worden de foto’s altijd zorgvuldig opgeborgen en bewaard om thuis meteen op te hangen. Het leuke ‘fotocadeau’ wordt dan ook veelvuldig gedeeld op social media.

Zó scoor je met fotomarketing ook meer op social media! Want onbewust maken je klanten zelf weer een foto van het ‘grappige fotocadeau’ om deze zonder moeite lachend op hun eigen social media platform zoals; Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Pinterest en via de What’s app te verspreiden. Gratis! Dus dit fotocadeau verdien je makkelijk terug?
Door het vele publiceren van jouw merk of bedrijf doormiddel van een foto kan het jouw verkoop ook weer stimuleren.
Extra ontvang je achteraf ook alle digitale fotobestanden. Vergeet niet dat maanden na je event jouw fotocadeau met logo nog bij je klanten hangen en later.. wordt er opnieuw aan je gedacht.
Een tastbaar aandenken van je evenement en een prachtig blijvend visitekaartje van je bedrijf.

Meerdere soorten fotomarketing voor jouw bedrijf.
Wil je echt aandacht en je bedrijf of merk een boost geven. Proshoot and more helpt ondernemers graag aan de beste en leukste ideeën en trends.
Evenementenfotografie en fotomarketing wordt altijd enorm gewaardeerd. Hierbij kan je kiezen tussen een professionele fotograaf of een photobooth. Samen maken we een keuze die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, uitstraling en wensen.

Zakelijke portretten zijn zeer geschikt voor:

websites, personeelspasjes of voor een Linkedin profielfoto. Heb jij zelf al een goede profielfoto? Proshoot and more gebruikt voor fotoshoots en Linkedln portretten altijd een mobiele professionele fotostudio. Welke op iedere locatie opgebouwd kan worden voor de beste kwaliteit en mooiste resultaat. Onze ervaring is dat je klanten graag in de rij staan voor een foto. Gratis, dus wie wil dat nou niet? Bij Linkedin en zakelijke foto’s kun je i.p.v. geprint overigens kiezen voor een digitaal fotobestand. De digitale fotobestanden kunnen direct, één of een paar dagen later per mail verzonden worden. Het is een idee om later zelf iedereen een bedank mail te sturen met daarin de digitale foto van je klanten. Het voordeel hiervan is dat je een aantal dagen later wederom de aandacht trekt. Maar dat is waar jij de voorkeur aangeeft.

PHOTOBOOTH HUREN?

Photobooth huren voor jouw evenement.
Een photobooth is dé gangmaker op jouw event.
Het beste vermaak en fotomarketing in 1! Perfect voor jong en oud. Een compleet verzorgde fotobooth van A tot Z met begeleiding van een gastvrouw welke past bij jouw evenement.
De booth of fotohokje maakt 3x een selfie en klaar, daarna komt automatisch de foto geprint eruit. Alles wordt helemaal verzorgd en professioneel begeleid door een gastvrouw. Bij de selfiebox kunnen je gasten ook gebruik maken van bijpassende fotoprops. Props op stokjes zoals; een hoedje, strikje, snorretjes, lipjes, brilletjes om de foto op te leuke zitten er bovendien bij. Vooraf maken we het ontwerp van de foto naar jouw smaak, wensen en huisstijl. Ook hierin kan weer jouw bedrijfslogo of slogan. Door middel van een fotohokje of fotobooth kan je jouw merk versterken en het is dé grappigste fotomarketing voor elke doelgroep.
Dit is pas echt lachen..!

OOK FOTOBOOTH IN THEMA:
Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Moederdag, Vaderdag, Prinsjesdag, Kinderboekenweek, Dierendag, Oktoberfest, Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw.

Sfeerimpressie van je event
Een sfeerimpressie van jouw event wordt door de evenementenfotograaf gemaakt. Fotograaf Angélique Ballhaus heeft de ervaring om de sfeer en hoogtepunten van dat moment vast te leggen. Van te voren spreken we alles zorgvuldig door om aan al jouw wensen te voldoen met een schitterend eindresultaat. Vanzelfsprekend kan je de sfeerbeelden later opnieuw gebruiken denk hierbij aan het promoten van een ander event, op social media en in een blog over je evenement.

Sfeerimpressie

DIRECT FOTO PRINT kan worden aangepast in thema.
Bekijk hier de video van dierendag:


PRIJZEN:

Standaard fotoshoot met
DIRECT FOTO PRINT

Totaal 4 uur fotografie

Direct geprinte foto’s

Incl. vooraf plaatsen van logo in de foto

€ 550,00*

* excl. B.T.W en reiskosten.