FOTOMARKETING VOOR EVENEMENTEN.
Scoor met fotomarketing en zet je merk of bedrijf in de picture!

Direct fotoprint op je event is een populaire en een effectieve vorm van reclame. Heb jij wel eens gedacht aan fotomarketing voor je bedrijf?
Een echte tastbare foto is populairder dan ooit. Foto’s van je klanten of gasten direct ter plaatsen professioneel geprint, als cadeau gratis mee naar huis. Voorzien van jouw bedrijfsnaam of logo zal dit leiden tot meer brand awareness. Uiteraard kan in de foto ook een sponsor of slogan vermeld worden. Een thema dat past bij uw merk of bedrijf kan het visueel versterken. Alles kan hierop aangepast worden. Denk hierbij aan de sfeer en kleuren. De fotosetting als attributen die ook gebruikt kunnen worden om mee op de foto te gaan. Een foto is ideaal als promotiemateriaal voor een event, beurs, open dag, jubilea, productpresentatie, openingen, winkelcentra, vereniging en festival. De beste marketing is een gratis foto!

Bekijk hier de video.


SCOOR MET FOTOMARKETING OP JE EVENEMENT!

Wat is het voordeel van fotomarketing?
Je geeft niet alleen een beleving, maar ook een leuke blijvende herinnering van jouw event. Fotomarketing is een manier om het moment vast te leggen waarbij het de herinnering kan versterken. Je versterkt de relatie met je klanten en het verbetert jouw reputatie in de markt.
Waarom direct een foto meegeven van je evenement? Iedereen maakt altijd en overal foto’s met zijn mobiel maar niemand print ze uit. Daarom is een echte foto van 10×15 cm erg gewild. Wie is er nou niet blij met een gratis foto als cadeau? Daarom worden de foto’s altijd zorgvuldig opgeborgen en bewaard om thuis meteen op te hangen. Het leuke ‘fotocadeau’ wordt dan ook veelvuldig gedeeld op social media. Zó scoor je met fotomarketing!
Want onbewust maken je klanten zelf weer een foto van het ‘grappige fotocadeau’ om deze zonder moeite lachend op hun eigen social media platform zoals Facebook, Instagram, Linkedln, Twitter, Pinterest en What’s app te verspreiden. Gratis! Dus dit fotocadeau verdien je makkelijk terug.
Door het vele publiceren van jouw merk of bedrijf doormiddel van een foto kan het jouw verkoop ook weer stimuleren.
Extra ontvang je achteraf ook alle digitale fotobestanden. Vergeet niet dat maanden na je event jouw fotocadeau met logo nog bij je klanten hangen en later.. wordt er opnieuw aan je gedacht.
Een tastbaar aandenken van je evenement en een prachtig blijvend visitekaartje van je bedrijf.

Meerdere soorten fotomarketing voor jouw bedrijf.
Wil je echt aandacht en je bedrijf of merk een boost geven. Proshoot and more helpt ondernemers graag aan de beste en leukste ideeën en trends.
Fotomarketing wordt altijd enorm gewaardeerd. Hierbij kan je kiezen tussen een professionele fotograaf of een photobooth. Samen maken we een keuze die helemaal aansluit bij jouw bedrijf, uitstraling en wensen. Bij marketing is de juiste keuze van groot belang.

Promoot je bedrijf.
Wil je jouw gasten een foto geven? Dat kan! Een professionele fotograaf maakt op locatie “live” een foto en direct wordt deze foto uitgeprint. Je gasten of klanten worden door een ervaren fotograaf aangesproken en uitgenodigd voor een unieke foto. Wat voor soort foto wil je? Een zakelijk portret, een leuke hippe of een super grappige foto. Het is ook mogelijk samen met b.v. je nieuwe product.
Proshoot and more past zich aan naar jouw doelgroep. Zakelijke portretten zijn zeer geschikt voor o.a. pasjes en websites of voor een Linkedln profielfoto. Heb jij zelf al een goede profielfoto? Proshoot and more gebruikt voor fotoshoots en Linkedln portretten altijd een mobiele professionele fotostudio. Welke op iedere locatie opgebouwd kan worden
voor de beste kwaliteit en mooiste resultaat. Onze ervaring is dat je klanten graag in de rij staan voor een foto. Gratis, dus wie wil dat nou niet? Bij Linkedln en zakelijke foto’s kun je i.p.v. geprint overigens kiezen voor een digitaal fotobestand. De digitale fotobestanden kunnen direct, één of een paar dagen later per mail verzonden worden. Het is een idee om later zelf iedereen een bedank mail te sturen met daarin de digitale foto van je klanten. Het voordeel hiervan is dat je een aantal dagen later wederom de aandacht trek. Maar dat is waar jij de voorkeur aangeeft.

Photobooth huren op je event.
Een photobooth is dé gangmaker op jouw event.
Het beste vermaak en fotomarketing in 1! Perfect voor jong en oud.
Een compleet verzorgde photobooth in thema welke past bij jouw evenement. De photobooth of fotohokje maakt 3x een selfie en klaar, daarna komt automatisch de foto geprint eruit. Alles wordt helemaal verzorgd en professioneel begeleid door een gastvrouw. Bij de selfiebox kunnen je gasten ook gebruik maken van bijpassende fotoprops. Props op stokjes zoals; een hoedje, strikje, snorretjes, lipjes, brilletjes om de foto op te leuke zitten er bovendien bij. Vooraf maken we het ontwerp van de foto naar jouw smaak en wensen. Ook hierin kan weer jouw bedrijfslogo of slogan. Door middel van een fotohokje of photobooth kan je jouw merk versterken en het is dé grappigste fotomarketing voor elke doelgroep.
Dit is pas echt lachen..! Proshoot and more de grootste specialist in thema photobooths.

Sfeerimpressie van je event
Een sfeerimpressie van jouw event wordt door de partyfotograaf gemaakt. Deze fotograaf heeft de ervaring om sfeer en de hoogtepunten van dat moment vast te leggen. Van te voren bespreken we alles zorgvuldig door om aan al jouw wensen te voldoen met een schitterend eindresultaat. Vanzelfsprekend kan je de sfeer beelden later opnieuw gebruiken om b.v. een andere event te promoten of in een blog over je event.

Basis fotoshoot

Totaal 2 uur fotografie

Direct geprinte foto’s

Incl. vooraf plaatsen van logo in de foto

€ 300,00*

Standaard fotoshoot

Totaal 4 uur fotografie

Direct geprinte foto’s

Incl. vooraf plaatsen van logo in de foto

€ 500,00*

* excl. B.T.W en reiskosten.