Voor elk bedrijf zijn professionele foto’s een must!

Zakelijke, unieke en exclusieve foto’s voor ondernemers.

Voor de zakelijke markt zijn er veel mogelijkheden. Alle foto’s worden speciaal naar jouw eigen smaak en wensen gemaakt. Eventueel ook op locatie. Fotostudio Proshoot and more te Hoogvliet fotografeert zakelijke producten voor webshops en websites. Bij productfotografie voor webshops kun je denken aan o.a. kleding, cosmetica, tassen, food, boeken, maar vooral veel eigen producten. Heb jij een bijzonder product of nieuw merk laat het op zijn mooist vastleggen.

Op zoek naar TOP kwaliteit foto’s?

Jouw instagram een boost geven? Dat kan! Veel ondernemers kiezen voor standaard stockfoto’s. Een heel groot nadeel is dat veel bedrijven dezelfde foto hebben. Wil je dan niet als ondernemer origineel zijn?
Costum made Instagram foto’s! Proshoot and more maakt op maat naar jouw wens unieke foto’s die je kan gebruiken voor al je social media. Alles in de stijl, sfeer en kleuren die passen bij jouw bedrijf. Vooral bij Instagram wil je opvallen met eigen professionele foto’s van je merk of producten. Op maat gemaakte foto’s zijn dan ideaal!

Promoot je bedrijf met fotomarketing!

Fotomarketing kan je goed gebruiken als je meer naamsbekendheid wil van je winkel, bedrijf of eigen merk. Met fotomarketing kan je de juiste mensen van jouw doelgroep bereiken. Met een leuke fotoactie kan je jouw doelgroep makkelijker raken, beïnvloeden en gaan ze jouw promoten vaak zonder dat ze het zelf door hebben. In welke business je zit en op wat voor manier dan ook Proshoot and more wil je hierbij helpen en geeft je graag advies en tips.

Professionele foto’s nodig?

Deze ondernemers gingen je voor:

Proshoot and more fotografeert ondernemers en of hun bedrijf voor diverse magazines.
Van je complete winkel of bedrijf tot een zakelijk portret of groepsfoto.

Zakelijke portretten zijn zeer geschikt voor o.a. een personeelspas. Social media zoals: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter of een Linkedln profielfoto, What’s app, Intranet en om het echt persoonlijk te maken onderaan je email. Professionele foto’s zijn essentieel voor adverteren in een krant of magazine en uiteraard voor je website.

Heb jij zelf al een perfecte profielfoto? Ondernemers onderschatten vaak hoe belangrijk een mooi zakelijk portret is. Wil jij een goede eerste indruk maken? Dit is dé uitstraling van je bedrijf! Voor nu en later..

Heb je een bedrijf met meerdere medewerkers maak d.m.v. de foto’s van alles één geheel. Denk goed na over hoe jij en je bedrijf willen overkomen. Daarbij zijn dé foto’s met professionele uitstraling, dezelfde stijl, sfeer en of kleuren belangrijk om overal door te voeren. Hoe wil je jouw bedrijf op de kaart zetten?
Vooral bij grote bedrijven zie je op de pagina: over ons. Waar alle medewerkers staan, regelmatig dat het een rommeltje is qua foto’s.

Elke werknemer heeft een andere foto. Dit zijn vaak zelfgemaakte foto’s in hun woonkamer of tuin. Waardoor de ene een blauwe, de ander een groen en weer iemand anders een paarse achtergrond heeft. Tip! Laat één keer van iedereen een goed portret maken met dezelfde neutrale achtergrond. Dan ziet je pagina er ineens op en top uit! Proshoot and more heeft hier een mobiele fotostudio voor die je op iedere binnen locatie kan neerzetten. Je zou dit eventueel onder werktijd kunnen doen.

Fotomarketing, zet je merk in de picture! Wil je je eens anders presenteren op een beurs. Wil je meer beurs bezoekers of opvallen? Geef je klanten op een beurs of evenement een gratis foto! De bezoekers krijgen direct geprint de foto mee met jouw bedrijfsgegevens. Hoe tof is een persoonlijke foto! Iets wat iedereen zuinig bewaard met jouw visitekaartje erop. We bespreken alles van te voren en ontwerpen de foto met jouw bedrijfslogo en passend in jouw huisstijl.