Angélique Ballhaus is dé fotograaf in Hoogvliet Rotterdam.

Mijn naam is Angélique Ballhaus, creatieve professionele “allround fotograaf”. Heb zelf een behoorlijke poseerervaring, want ik kom uit een fotografen-nest dus ben opgegroeid tussen de fotoapparatuur, camera’s en studiolampen.

Angélique Ballhaus werkt onder de naam Proshoot and more.
Proshoot and more staat voor professionele fotografie voor zowel particulieren en bedrijven. In de fotostudio of op locatie naar uw wensen. Fotograaf Angélique Ballhaus heeft een eigen professionele fotostudio in Hoogvliet. Hoogvliet valt onder de gemeente Rotterdam in Zuid-Holland. Fotostudio Proshoot and more is gloednieuw en ingericht met de modernste fotoapparatuur. En het grote voordeel altijd is het weer voor een fotoshoot..! Want de fotostudio is voorzien van verwarming en airco voor de beste omstandigheden.

Adresgegevens en openingstijden:
Fotostudio Proshoot and more
Baarsweg 196
3192 VS Hoogvliet – Rotterdam
Tel: 0654685228
Email: info@proshootandmore.nl

Fotostudio Proshoot and more is van maandag t/m zondag geopend. Let op je moet eerst een afspraak maken!
Voor meer informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Fotograaf Angélique Ballhaus is gespecialiseerd in diverse disciplines binnen de fotografie;
STUDIO FOTOGRAFIE : Bij studiofotografie kunt u denken aan o.a. portretfotografie, familieportretten, modelfotografie, newborn, babyfotografie, cake smash, kinderfotografie, dierenfotografie, 9 maanden fotografie en zwangerschapsfotografie.
Angelique Ballhaus behaalde ook haar diploma make-up artist wat binnen de studiofotografie goed van pas komt.

FOTOHOKJE HUREN? Gegarandeerd lachen en toffe foto’s!
Een professioneel fotohokje, photobooth, fotobooth, booth, selfiebox, fotokast hoe je het ook wil noemen kan je huren bij Proshoot and more te Hoogvliet Rotterdam. Ook in thema en alles in overleg naar jouw wensen. Je kan kiezen voor een open photobooth zodat je kan zien wie er gebruik van maken of voor een fotohokje deze is helemaal dicht en afgesloten. Hierbij hebben de mensen meer privacy en durft echt iedereen gek te doen. Waar je ook voor kiest het is de leukste fotobeleving met hilarisch vermaak en als cadeau krijg je een gratis foto. De foto wordt langdurig bewaard en thuis opgehangen op prikbord of koelkast, vaak jaren later hangt de foto er nog omdat de foto’s zo onwijs leuk zijn.

Als je bedrijf kan je in de foto ook jouw bedrijfslogo, een slogan en jouw boodschap laten mee printen. Er wordt hierdoor vaak aan jouw bedrijf of merk gedacht, dit alles compleet verzorgd. Incl. begeleiding van een ervaren gastvrouw, onbeperkt foto’s maken welke meteen geprint worden, in de foto kan een bedrijfslogo of jouw merk met eventueel een slogan, ontwerp van de foto’s in jouw eigen stijl, fotoprops en attributen in thema, na afloop alle digitale fotobestanden op usb-stick. Door middel van een fotobooth of fotohokje kan je jouw merk versterken en is het dé grappigste fotomarketing voor elke doelgroep. Perfect voor jong en oud!

EVENEMENTEN FOTOGRAFIE : Als evenementenfotograaf maak je complete professionele fotoreportages van het evenement en de gasten. Heel populair is een gratis foto direct geprint meegeven van het evenement met bedrijfslogo of de sponsor in de foto vermeld. De lay-out wordt vooraf in overleg gemaakt. Het leuke is dat er meteen een aandenken van het evenement is en zorgvuldig bewaard mee naar huis gaat en thuis direct opgehangen.

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE : Voor de zakelijke markt zijn er veel mogelijkheden alles naar uw wens en ook op locatie. In mijn fotostudio in Hoogvliet fotografeer ik zakelijke producten voor webshops en websites. Bij productfotografie kunt u ook denken aan kleding, cosmetica, eigen producten en foodfotografie. Ook een goede profielfoto of zakelijk portret kan of alle medewerkers van uw bedrijf. Om een goede uitstaling te geven of alles één geheel te maken bv voor uw website. Ook een professionele fotoreportage van een bedrijf of op beurzen. Uw klant op een beurs of evenement een gratis foto aanbieden? Dat kan! De klant krijgt direct geprint de foto mee met uw bedrijfslogo. Alle fotografie helemaal naar uw wensen.

PERS FOTOGRAFIE : Als fotograaf in Hoogvliet werk ik veel deze regio, rondom Rotterdam maar ook veel in het Westland. Ik ben vaste freelance fotograaf voor de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard waar ik voornamelijk de voorpagina van de krant fotografeer. Daarnaast lever ik ook nieuwsitems aan een landelijk persbureau en fotografeer ik ook BN’ers. Op zowel de rode loper als tijdens events. Ook voor de regionale en landelijke kranten en de grote bekende bladen/ magazine zoals; Telegraaf, AD, Weekblad Party, Weekblad Privé ect.

UITVAART FOTOGRAFIE : Als afscheidsfotograaf vereeuwig ik de meest waardevolle momenten en maak ik een respectvolle professionele fotoreportage helemaal naar uw wens. Deze uitvaart fotoreportage helpt bij de rouwverwerking. Angelique Ballhaus vind het dan ook mooi om iets voor een kan te kunnen betekenen. Een aandenken voor altijd!

FOTOSTUDIO PROSHOOT AND MORE IN HOOGVLIET – ROTTERDAM