Mijn naam is Angelique Ballhaus, creatieve professionele “allround fotograaf”. Heb zelf een behoorlijke poseerervaring, want ik kom uit een fotografen-nest dus ben opgegroeid tussen camera’s en studiolampen.

Angelique Ballhaus werkt onder de naam Proshoot and more.
Proshoot and more staat voor professionele fotografie voor zowel particulieren en bedrijven. In de fotostudio of op locatie naar uw wensen.
Angelique Ballhaus heeft een eigen professionele fotostudio in Hoogvliet. Hoogvliet valt onder de gemeente Rotterdam in Zuid-Holland. Fotostudio Proshoot and more is gloednieuw en ingericht met de modernste fotoapparatuur. 

Fotograaf Angelique Ballhaus is gespecialiseerd in diverse disciplines binnen de fotografie;


STUDIO FOTOGRAFIE : Bij studiofotografie kunt u denken aan o.a. portretfotografie, familieportretten, modelfotografie, new born, cake-smash, babyfotografie, kinderfotografie, dierenfotografie, 
zwangerschapsfotografie en 9 maanden fotografie.

ZAKELIJKE FOTOGRAFIE : Voor de zakelijke markt zijn er veel mogelijkheden alles naar uw wens en ook op locatie. In mijn fotostudio in Hoogvliet fotografeer ik zakelijke producten voor webshops en websites. Bij productfotografie kunt u ook denken aan kleding, cosmetica, eigen producten en foodfotografie. Ook een goede profielfoto of zakelijk portret kan of alle medewerkers van uw bedrijf. Om een goede uitstaling te geven of alles één geheel te maken bv voor uw website. Ook een professionele fotoreportage van een bedrijf of op beurzen. Uw klant op een beurs of evenement een gratis foto aanbieden? Dat kan! De klant krijgt direct geprint de foto mee met uw bedrijfslogo. Alle fotografie helemaal naar uw wensen.

EVENEMENTEN FOTOGRAFIE : Als evenementenfotograaf maak je complete professionele fotoreportages van het evenement en de gasten. Heel populair is een gratis foto direct geprint meegeven van het evenement met bedrijfslogo of de sponsor in de foto vermeld. De lay-out wordt vooraf in overleg gemaakt. Het leuke is dat er meteen een aandenken van het evenement is en zorgvuldig bewaard mee naar huis gaat.

UITVAART FOTOGRAFIE : Als afscheidsfotograaf vereeuwig ik de meest waardevolle momenten en maak ik een respectvolle professionele fotoreportage helemaal naar uw wens. Deze uitvaart fotoreportage helpt bij de rouwverwerking. Angelique Ballhaus vind het dan ook mooi om iets voor een kan te kunnen betekenen. Een aandenken voor altijd!

PERS FOTOGRAFIE : Als fotograaf in Hoogvliet werk ik veel deze regio, rondom Rotterdam maar ook veel in het Westland. Ik ben vaste freelance fotograaf voor de Botlek krant Hoogvliet Albrandswaard waar ik voornamelijk de voorpagina van de krant fotografeer. Daarnaast lever ik ook nieuwsitems aan een landelijk persbureau en fotografeer ik ook BN’ers. Op zowel de rode loper als tijdens events. Ook voor de regionale en landelijke kranten en de grote bekende bladen/ magazine zoals; Telegraaf, AD, Weekblad Party, Weekblad Privé ect.

Angelique Ballhaus behaalde ook haar diploma make-up artist wat binnen de studiofotografie goed van pas komt. 

Contact en openingstijden:
Fotostudio Proshoot and more 
Baarsweg 196
3192 VS Hoogvliet
Tel: 06-54685228
Email: info@proshootandmore.nl

Fotostudio Proshoot and more is van maandag t/m zondag geopend. Let op je moet eerst een afspraak maken!

Voor meer informatie en vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.