PORTRET FOTOGRAFIE

Voor een goed en mooi portret is fotostudio Proshoot and more uitermate geschikt want deze is met de modernste fotoapparatuur ingericht. In ieder seizoen kun je hier terecht en het voordeel is dat we niet afhankelijk zijn van het weer. 


In de fotostudio heb je keuze uit diverse kleuren achtergronden en fotograaf Angélique Ballhaus heeft altijd leuke en originele ideeën om aan jouw wensen te voldoen. Ook zijn er veel requisieten aanwezig om de foto nog leuker of helemaal anders te maken. Belangrijk is wat wil je voor portret? Of beter gezegd wat wil je uitstralen en waar is de foto voor bedoeld? Ook zakelijke portretten behoren tot de mogelijkheden. Graag stem ik samen met je af wat je precies wil en aan de hand daarvan kan ik voor het beste resultaat vrijblijvend advies geven.


GOED OM TE WETEN!
-Voor de kledingkeuze is het vooral belangrijk dat je kleding draagt die bij je past.
-Zorg dat kleding prettig zit, als je je goed voelt dan straal je dit ook uit. 
-Bij groepsfoto’s stem je kleding en kleur op elkaar af.
-Bij ieder portret is de make up erg belangrijk. Vindt je dit moeilijk, ik ben ook een gediplomeerd make-up artist dus ik kan je goed adviseren of helpen. Schroom niet gewoon vragen want een fotoshoot doe je niet dagelijks.
-Bij kinderen is het leuk om de eigen lievelingsknuffel of iets (speelgoed) waar het kind gek op is mee te nemen. Ook een extra kledingsetje is heel handig en leuk. Verrassend is vaak ook iets grappigs qua kleding of juist heel schattig.

STUDIO FOTOGRAFIE

Basis fotoshoot

30 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 4 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 60,00*

Standaard fotoshoot

60 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 8 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 110,00*

Uitgebreide fotoshoot

90 minuten fotografie

1 t/m 5 personen

Incl. 12 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 160,00*

* I.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen.