BABY EN NEWBORN PHOTOSHOOT

Wil je jouw baby aan de hele wereld laten zien? Als trotse ouders mag dat zeker!

Natuurlijk wil je dat op z’n mooist, denk daarom eens na over een newborn fotoshoot. Deze bijzondere eerste periode gaat zo snel voorbij. Foto’s van uw pasgeboren baby zijn een herinnering voor altijd!

WAAROM EEN NEWBORN OF BABY FOTOSHOOT?

Vergeet niet, deze tijd komt nooit meer terug. Een professionele fotoreportage van je newborn of baby in fotostudio Proshoot and more te Hoogvliet, is één van eerste ervaringen. Baby en newbornfotografie gaat helemaal in overleg en naar jouw smaak en wensen.

Je kindje is puur, zacht en kwetsbaar dit moet op z’n mooist worden vereeuwigd. Fotostudio Proshoot and more is gevestigd in Hoogvliet van de regio Rotterdam. De fotostudio is gloednieuw en helemaal ingericht met de nieuwste en modernste fotoapparatuur. Voor een baby of newborn photoshoot maken wij het in fotostudio Proshoot and more zo comfortabel mogelijk voor je kindje en zetten we de verwarming aan! Hierdoor voelen ze zich op hun gemak. Hierbij is de lichaamstemperatuur belangrijk, omdat ze vaak weinig tot geen kleding aan hebben. Veiligheid, rust, warmte, hygiene en het welzijn van jullie kindje staat centraal tijdens de fotoshoot. 

WORDEN ER OOK BABY EN NEWBORN PROPS GEBRUIKT?

Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van verschillende babyprops; rieten manden, houten kistje, babybedje, zachte dekentjes, bontjes, knuffeltjes, gebreide mutsjes, haarbandjes en meer accessoires. Deze diverse en leuke babyprops zijn hier aanwezig. Een eigen knuffeldier van uw baby ook altijd leuk om mee te nemen. 
Een newbornshoot wordt meestal in de eerste 21 dagen gemaakt, maar mijn ervaring is dat het ook later nog kan. Een newborn photoshoot kan eventueel ook bij je thuis, het voordeel hiervan is dat het in zijn of haar eigen omgeving is. Hiervoor heb ik een mobiele fotostudio. Vraag naar de mogelijkheden en prijs hiervoor. Een baby of newborn photoshoot is een bijzondere herinnering voor nu en later..!

Proshoot and more babyfotoshoots i.o.v.
MIJN BABY MAGAZINE.

Proshoot and more voor pure, naturel en professionele fotoshoots! Fotograaf Angélique Ballhaus heeft veel ervaring en helpt je daarom graag aan tips en ideeën wat het beste bij jouw smaak past. Vooraf bespreken we al je wensen of het gaat om een newborn of babyshoot. Ook passen we het tijdstip aan welke het beste is voor uw kindje i.v.m. voeding en slapen, dit bepalen we vaak pas op het aller laatste moment.

Je ontvangt de digitale fotobestanden in hoge resolutie en uiteraard zonder logo of watermerk. Je kunt onbeperkt fotoafdrukken laten maken zonder verplichten en extra kosten achteraf! De digitale fotobestanden zijn groot genoeg en geschikt voor een prachtige wanddecoratie van je kindje voor aan de muur op b.v. canvas of hout. Je ontvangt de fotobestanden per mail via wetransfer binnen 14 dagen. Zo heb je de babyfoto’s snel en veilig om er meteen van te kunnen genieten.

TIPS NEWBORN SHOOT:

-Bij een newborn foto sessie is het erg mooi als de baby geen kleertjes aan heeft om het pure en zachte van de newborn te benadrukken. Zorg er daarom voor dat jouw baby op de dag van de fotoshoot geen knellende kleding of sokjes aan heeft en dat de luier niet te strak zit. Dit geeft striemen en is niet mooi op de foto. 
-Het beste is direct na de bevalling te boeken voor een newbornshoot.
– Veel moeders vinden het fijn om al voor de bevalling contact op te nemen om kennis te maken en te bespreken wat ze willen als ze bevalling zijn van hun prachtige kindje en advies te vragen over wanneer we het beste de newborn shoot kunnen plannnen. Daarom mag je altijd vrijblijvend contact opnemen om even te informeren of jouw wensen aansluiten bij de fotoshoot die jij in je hoofd heb. Altijd wordt van te voren besproken wat jouw smaak is of wat je juist niet wil! Hierdoor sluit de shoot altijd aan bij jouw verwachtingen.

Kleding tip voor de ouders:
-Houd het naturel zodat uw kindje het onderwerp van de foto blijft. 
-Voor een newborn of baby shoot staat de verwarming aan dus trek zelf geen hele warme trui aan zeker als jezelf niet op de foto gaat.

STUDIO FOTOGRAFIE

Standaard fotoshoot

60 minuten fotografie

1 t/m 4 personen

Incl. 8 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 110,00*

Uitgebreide fotoshoot

90 minuten fotografie

1 t/m 5 personen

Incl. 12 afdrukken 10×15 cm

Extra afdrukken via de foto’s bestellen knop

€ 160,00*

* I.p.v. afdrukken kunt u ook voor € 25,00 extra de digitale bestanden ontvangen.