CAKE SMASH FOTOSHOOT


Wil jij op een hippe manier een leuke fotoshoot van je kindje laten maken? In mijn fotostudio te Hoogvliet (regio Rotterdam) heb ik alle faciliteiten voor je in huis.

Maak de 1e verjaardag van uw kindje heel speciaal.
Bij deze cake smash fotoshoot zorg ik voor een naar uw smaak versierde fotostudio en een heerlijke, prachtige taart waar je kleintje zich op mag uitleven. Lekker kliederen, alles mag en kan in mijn fotostudio! Van plakkerige handjes, vieze voetjes, gekleurde snoetjes en natuurlijk lekker smikkelen. Het grote kledder feest leg ik professioneel vast in een mooie blijvende herinnering en sluit de cake smash party af met foto’s in een (badje) grote zinken teil in dezelfde fotosetting. Na al het kliederen met de taart nu een spetterend einde! Bijna alle kindjes zijn dol op het badje en genieten hier zichtbaar van. Het kindje mag er een badsplash van maken! Lekker schoon spoelen, badderen, spelen met water en plotseling komen er ook nog zeepbellen! De zeepbelletjes zijn vaak indrukwekkend en dan meestal ook voor de aller eerste keer ze proberen te vangen of pakken en tot slot even knuffelen met de badeend het kan allemaal. Voor het kindje is het een nieuwe belevenis. De cake smash party duurt in totaal ongeveer 60 minuten en het kindje gaat dus helemaal schoon mee naar huis.

TIP! Vooruit plannen is een must en geeft geen stress..
Laat deze cake smash shoot ruim voor zijn of haar verjaardag maken dan kan je de leukste foto of fotocollage gebruiken als uitnodigingskaart voor zijn of haar 1e verjaardag. Of je de uitnodiging verstuurd via de what’s app, e-mail of een echt kaartje laat drukken. Hiervoor kan je meteen de professionele foto’s gebruiken. 
Een cake smash fotoshoot is ook de uitkomst voor een professionele verjaardagstaartfoto.
Tijd besparen door je niet rot te hoeven zoeken naar een toffe foto voor op de verjaardagstaart voor de familie en vrienden. Zo ben je direct klaar.
Graag geef ik tips voor de outfit van uw kindje, het is belangrijk dat het niet afleid daarom stemmen we alles samen op elkaar af.

De digitale fotobestanden ontvang je uiteraard zonder mijn logo of watermerk in hoge resolutie. Met de digitale fotobestanden kun je onbeperkt fotoafdrukken laten maken. De fotobestanden zijn groot genoeg om er zelf een prachtige vergroting of cake smash fotocollage van te kunnen laten afdrukken. Er zijn heel veel mogelijkheden voor een mooie wanddecoratie dit kan wel bekend in een fotolijst of op canvas maar kan tegenwoordig ook op: plexiglas, dibond, acrylglas, aluminium, kunststof, PVC, forex, fotoposter of hout. 
Denk bij het kiezen van de cake smash kleuren ook even aan je interieur thuis als je z’n hartstikke leuke fotovergroting aan je muur gaat ophangen dat het mooi staat en erbij past. Je bent bij mij niks verplicht dus geen extra kosten achteraf! Deze professionele fotoreportage ontvang per mail via wetransfer. Zo heb je de cake smashfoto’s snel en kan je ze veilig downloaden. Reserveer op tijd een plekje in de agenda zodat je verzekerd bent van deze unieke cake smash sessie.
Proshoot and more voor de mooiste en leukste cake smash fotoshoots!

Zelf mee te nemen:
-1 outfit voor de fotoshoot. (In overleg zijn er ook outfits aanwezig.)
-1 kledingsetje om uw kindje schoon in mee naar huis te nemen. 
-eigen babyzeep of shampoo en handdoek.

Proshoot and more heeft veel ervaring met cake smash fotoshoots en geeft u graag advies voor het beste resultaat.

Voor de jongens zijn er stoere cake smash props voor de aankleding van de fotosetting. Nu veel nieuwe meisjes cake smash props zoals ballonnen, vlaggetjes, slingers, mini feesthoedjes met toeter, bloemen, vlinders, veren, sterren, hartjes, vitrage, kleedjes, knuffeldieren, kleedjes, badeendjes ect..

Aanbieding fotoshoot

60 minuten fotografie

Incl. taart

Incl. versiering en kleuren naar uw wens.

Incl. digitale fotobestanden. (hoge resolutie)

€ 150,00*

*tijdelijke aanbieding