AFSCHEIDSFOTOGRAAF

Laat de allerlaatste groet van uw naaste in een tastbare foto voortleven. 
Een uitvaart in beeld is nog niet zo vanzelf sprekend als een grafmonument of urn, toch zal een uitvaartreportage zeer waardevol zijn voor de nabestaande. Afscheidsfotograaf Angélique Ballhaus legt op gepaste wijze een begrafenis of crematie vast. Om het mogelijk te maken de herinnering van de uitvaart levend te houden met een tastbaar aandenken voor altijd!

De uitvaartfotograaf heeft het vermogen om onopvallend aanwezig te zijn en het afscheid zo goed mogelijk in beeld te brengen, in de vorm van een integere fotoreportage. De dag van een uitvaart gaat in een roes voorbij. Denk daarom eens aan een afscheid fotoreportage om de herinnering vast te leggen. Dan heeft u later een waardevolle blijvende herinnering en zal dit bijdragen tot de verwerking van het verlies. Laat dan ook uw uitvaartreportage door een ervaren professionele rouwfotograaf maken. Integere respectvolle fotoreportage, waarbij volledig rekening gehouden wordt met de wensen van de nabestaanden.

Om privacy reden bevat de website geen herkenbare personen en of emotionele foto’s. Hiervoor zijn sample uitvaartalbums. De sample uitvaartalbums zijn bedoeld om een impressie te geven van de kwaliteit en sfeer die u kan verwachten van een uitvaartreportage. Bij de voorbespreking en persoonlijk bezoek van uw wensen kunt u de sample uitvaartalbums inzien. 

Waarom een professionele afscheidsfotograaf?
Mogelijkheden
Werkgebied
Prijzen uitvaartfotografie

Afscheidsfotograaf Angélique legt de emotie het heden in de foto vast, als herinnering voor later.. Samen blijven herinneren.